Статут учнівського самоврядування

пʼятницю, 23 червня 2017 р.

Молодь – це наше майбутнє




   Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії. Адже, саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще.
   Традиційно у цей день проходить безліч різноманітних святкових та розважальних заходів, в яких активно беруть участь діти та молодь.
   Приєдналася до відзначення Міжнародного дня захисту дітей і молодь ДПТНЗ «Роменське ВПУ», яка взяла участь в урочистій святковій ході «З Україною в серці». Юнаки та дівчата були одягнуті у яскраві футболки з надписом «Я люблю Роменське ВПУ». Тримаючи табличку «ДПТНЗ «Роменське ВПУ» молодь училища гордо крокувала центральною вулицею міста, пишаючись тим, що навчається в кращому професійно-технічному навчальному закладі області. 




   А пишатися дійсно є чим, адже про успіхи та досягнення учнівського колективу училища знають далеко за межами області. Учні мають високі досягнення у спорті та навчанні, беруть активну участь у різноманітних конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, Всеукраїнських учнівських олімпіадах зі спецдисциплін. Вихованці навчального закладу мають можливість проходити виробничу практику та стажування в країнах Європи, отримуючи нові знання та навички. Лише у 2016-2017 році Роменське ВПУ стало переможцем Міжнародного конкурсу шкільних медіа, Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFest», отримало «гран-прі» в обласному фестивалі «Таланти профтехосвіти». Учениця Некроєнко Анна стала стипендіатом Президента України за перемогу у Міжнародному мовно-літературному  конкурс ім. Т.Шевченка. Вже протягом 5 років поспіль кращі учні стають стипендіатами губернатора. Цьогоріч стипендію губернатора Сумщини отримала учениця Клименко Ірина. Учень Овчаренко Руслан став переможцем конкурсу «Учень року» у номінації «Творча обдарованість року». В училищі активно діє Учнівська рада, а учениця Стрижевська Олександра є Президентом обласної ради учнівського самоврядування ПТНЗ Сумщини. Крім того, учні Роменського ВПУ активно займаються громадською та волонтерською роботою, допомагаючи хворим дітям, ветеранам та учасникам АТО. 

Немає коментарів:

Дописати коментар