Статут учнівського самоврядування

пʼятницю, 26 травня 2017 р.

«Тільки в єдності ми – сила»


У Роменському ВПУ пройшов збір лідерів учнівського самоврядування Сумської області

      25 травня на базі ДПТНЗ «Роменське ВПУ» пройшов збір обласної ради лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Сумської області. До навчального закладу з’їхалося 26 лідерів з усієї області аби підвести підсумки роботи  за 2016-2017 навчальний рік. 



 
Розпочалося зібрання з оформлення символічного вінка дружби, на якому активісти розмістили різнокольорові квітки з написами про головні риси сучасного лідера. 







Відкрив збір директор ДПНТЗ «Роменське ВПУ» Павло Помаран, який побажав учасникам зібрання нових знайомств та незабутніх вражень, реалізації задуманих планів та проектів.


З питанням «Про виконання Плану роботи ОРЛУС ПТНЗ Сумщини» виступила Президент обласної ради лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Сумщини Олександра Стрижевська. 


Про упровадження програми «Поділись своїм теплом» у навчальних закладах Північного та Центрального округів розповіли Дівіченко Олександр – ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» та Інькова Олена – ДПТНЗ «Конотопський професійний ліцей».



Про упровадження програми «Наша планета – наш дім» у навчальних закладах Південного та Сумського округів поінформував Гончаров Руслан – ДПТНЗ «Сумський центр ПТО».


Координатор діяльності ОРЛУС ПТНЗ Сумщини Інна Кіхтенко оголосила результати проведення конкурсу на кращу веб-сторінку учнівського самоврядування на сайті професійно-технічного навчального закладу. За результатами конкурсу кращими стали: І місце – ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», ІІ місце розділили між собою – ДПТНЗ «Конотопське професійно-технічне училище» та ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій», ІІІ місце зайняли ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище», ДНЗ «Охтирський центр професійно-технічної освіти» та ДПТНЗ «Сверський професійний аграрний ліцей».




Поінформувала Інна В’ячеславівна і про підтримку ініціативи регіональної ради лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Закарпаття щодо створення книги пам’яті «Збережемо пам’ять про подвиг» (про воїнів, які загинули в боротьбі за єдність України на Сході).
Подяки за значний особистий внесок в організацію діяльності ради лідерів були вручені Президенту обласної ради лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Сумщини Олександрі Стрижевській та віце-президенту Північного округу Олександру Дівіченко. 


Для учасників зібрання було організовано екскурсійну поїздку до села Пустовійтівка Роменського району в рамках проекту «Наша планета – наш дім», де молодь дізналася багато цікавого про історико-культурні пам’ятки села Пустовійтівки, природні об’єкти, музеї та просто мальовничі місця незайманої природи Роменського району.





Немає коментарів:

Дописати коментар