Статут учнівського самоврядування

пʼятницю, 5 травня 2017 р.

Учні групи АСЕ-4 захистили дипломні роботи




    
     3 травня в учнів групи АСЕ-4 ДПТНЗ «Роменське ВПУ» пройшов захист дипломних робіт.

У цей хвилюючий та важливий для юнаків день, які навчалися за професією «Слюсар з ремонту автомобілів», «Електрогазозварник» 5-го розряду, привітали із закінченням одного із головних періодів в їхньому житті, члени державної кваліфікаційної комісії. Позаду уроки теоретичного та виробничого навчання, виробнича практика на підприємствах міста та району. Попереду – успішна кар’єра, гарна заробітна плата та створення сім’ї.
Успішного захисту побажав учням групи АСЕ-4 директор ДПТНЗ «Роменське ВПУ» Павло Помаран, який висловив впевненість у тому, що в майбутньому юнаки зможуть знайти престижну роботу за обраною професією, адже вони отримали гарні знання та навички в училищі.

  

Оцінювала знання учнів державна кваліфікаційна комісія у складі: голова комісії: Пасюков Олексій Володимирович – керівник ФОП Пасюков О. В., заступник голови: Помаран Павло Іванович – директор ДПТНЗ «Роменське ВПУ»; члени комісії: Омеляненко Олександр Вікторович – викладач спецдисциплін, Вовк Володимир Миколайович – майстер виробничого навчання, Богомол Сергій Олександрович – майстер виробничого навчання.
У ході захисту дипломних робіт учні показали високий  рівень підготовки.
Теми дипломних робіт були різноманітні, зокрема можна зазначити такі: «Технологія дугового зварювання. Алюміній та сплави на його основі», «Технологія автоматичного зварювання» тощо.
Серед кращих учнів групи АСЕ-4 слід відзначити наступні прізвища: Понпа Ярослав, Борисенко Євген.

 

Побажаймо учням групи АСЕ-4 міцного здоров’я, щастя, успіхів у житті, здійснення найзаповітніших мрій та бажань!


Немає коментарів:

Дописати коментар