Статут учнівського самоврядування

середу, 24 травня 2017 р.

Концерт артистів Роменського ВПУ в селі Погожа Криниця




     Профорієнтаційна діяльність – один із головних напрямків роботи ДПТНЗ «Роменське ВПУ». Постійно учнівський та педагогічний колективи училища спілкуються з потенційними абітурієнтами, розповідають про навчальний заклад, його діяльність, досягнення та співпрацю з роботодавцями. Крім того, проводяться зустрічі з учнями шкіл міста та району, Дні відкритих дверей, спільні заходи з Роменським міськрайонним центром зайнятості.
    11 травня у рамках профорієнтаційних заходів, за участі артистів Роменського ВПУ в селі Погожа Криниця Роменського району пройшов концерт художньої самодіяльності «Таланти профтехосвіти».
   Селяни протягом двох годин насолоджувалися чудовими вокальними виступами та сценками драматичного гуртка найталановитіших учнів і викладачів училища. 


   Цікавим став виступ агітбригади Роменського ВПУ профорієнтаційного спрямування, у ході якого учні у віршах та піснях розповіли про професії, з яких ведеться підготовка в училищі, та напрямки діяльності.


   Крім того, селянам роздали різноманітні інформаційні буклети, де можна більше детально ознайомитися з професіями, умовами вступу, напрямками навчання в ДПТНЗ «Роменське ВПУ».

Немає коментарів:

Дописати коментар