Статут учнівського самоврядування

понеділок, 20 березня 2017 р.

«Кожен ваш крок – це вже дієвий результат!»



    16 березня Олександра Стрижевська, учениця Державного професійно-технічного навчального закладу «Роменське вище професійне училище», Президент обласної ради лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Сумщини взяла участь у зборі лідерів учнівського самоврядування Південного округу, що відбувся на базі ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище».
 
    У ході зустрічі лідери учнівського самоврядування навчальних закладів прозвітували «Про роботу учнівського самоврядування в ПТНЗ протягом навчального року». Крім того, молодь ділилася досвідом в реалізації програм, що діяли в навчальних закладах протягом року «Наша планета - наш дім» та «Поділись своїм теплом». 







     Для запрошених провели екскурсію до музею училища, відвідали гуртожиток, ознайомилися з матеріально-технічною базою ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище».





   Олександра Стрижевська як лідер учнівського самоврядування ПТНЗ Сумщини привітала всіх учасників зібрання та наголосила: «Саме ми – сучасна, ініціативна та прогресивна молодь, можемо щось змінити в нашому житті. Тож, любі друзі, дійте, втулюйте свої ідеї та прагнення в життя. Кожен ваш крок – це вже дієвий результат!».




Немає коментарів:

Дописати коментар