Статут учнівського самоврядування

пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Шановні учні ДПТНЗ "Роменське ВПУ"!

Шановні учні ДПТНЗ "Роменське ВПУ"!
Нагадуємо, що всі бажаючі мають змогу стати членом Учнівської ради 
Державного професійно-технічного навчального закаладу "Роменське вище професійне училище"!

Ми чекаємо на Вас! 

До вашого відома інформація про членів Учнівської ради!


Олександра Стрижевська, Президент Обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Сумщини, учениця Державного професійно-технічного навчального закладу "Роменське вище професійне училище" 



 Руслан Овчаренко, Президент Учнівської ради Державного професійно-технічного навчального закладу "Роменське вище професійне училище" 



 Федір Марченко, заступник Президента Учнівської ради Державного професійно-технічного навчального закладу "Роменське вище професійне училище" 


Учнівське самоврядування в училищі складається з шести центрів. 

Представники інтелектуально-навчального центру допомагають у підготовці учнів до уроків, організації їх самоосвіти. Проводять роботу по відтворенню історичного літопису училища, сприяють проведенню уроків, зустрічей із ветеранами та цікавими людьми, допомагають викладачам у проведенні предметних декад.



 Крістіна Олійник, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", очолює Інтелектуально-навчальний центр 

 Представники центру дисципліни і порядку, який є одним із головних в системі самоврядування, здійснюють контроль за відвідуванням уроків учнями, дотриманням санітарно - гігієнічних вимог, проводять випуск стіннівок та акцій з правової освіти учнів та з боротьби зі шкідливими звичками. 



 Богдан Черненко, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", очолює Центр дисципліни і порядку 



 Михайло Гудименко, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", заступник голови Центру дисципліни і порядку 

 Представники шефського центру організовують роботу волонтерських загонів, які допомагають дітям-сиротам, малозабезпеченим, людям похилого віку, ветеранам праці. 



 Ніна Христенко, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", очолює Шефський центр 

 Представники центру здорового способу життя організовують оздоровчу просвітницьку діяльність, залучають учнів до активної діяльності у сфері спорту та туризму, організовують та проводять заходи та акції з профілактики та подолання шкідливих звичок. 



Євген Кваша, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", очолює Центр здорового способу життя  

 Представники інформаційного центру постійно вивчають думку учнівського колективу про життя в училищі, висвітлюють молодіжні новини в засобах масової інформації, проводять конкурси на кращі стіннівки та плакати. 



 Вікторія Дупа, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", очолює Інформаційний центр 



 Валерія Салій, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", заступник голови Інформаційного центру 

 Представники центру молодіжного дозвілля організовують цікаве і різноманітне життя учнів, члени центру допомагають в організації традиційних свят, розважальних програм, проведенні виставок, подорожей та екскурсій, залучають учнів до творчих справ, надають допомогу в роботі гуртків. 



Владислав Мана, член Учнівської ради ДПТНЗ "Роменське ВПУ", очолює Центр молодіжного дозвілля 

Немає коментарів:

Дописати коментар