Статут учнівського самоврядування

понеділок, 27 березня 2017 р.

У Роменському ВПУ пройшов День відкритих дверей




       25 березня в ДПТНЗ «Роменське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – щорічний захід, що направлений на залучення абітурієнтів до вступу в навчальний заклад, детальне роз’яснення гостям і запрошеним про умови вступу, напрямки навчання, розвиток училища, його навчальну, виховну, наукову діяльність тощо. 
       Члени Учнівської ради Роменського ВПУ долучилися до проведення заходів. 
       Зокрема, за участі учнів пройшла виставка учнівських робіт з професій, за якими проводиться підготовка в навчальному закладі. 









    Вироби декоративно-прикладного мистецтва, обрядові ляльки-мотанки, роботи учнів комп’ютерного спрямування, виставка кулінарних шедеврів – все це справа рук учнів училища, які під керівництвом досвідчених майстрів виробничого навчання здобувають звання професіоналів своєї справи.
       Крім того, гості мали змогу ознайомитися із виробами гуртківців навчального закладу - талановитих учнів, які знаходять час на заняття улюбленою справою. Про будні та свята училища розповіла фотовиставка. 







 
    Вдалим був і виступ агітбриди, які у віршах і піснях ще раз ознайомили гостей та запрошених із професіями, яких навчають у Роменському ВПУ.  











  Шановні випускники шкіл чекаємо на Вас у стінах нашого навчального закладу!


Немає коментарів:

Дописати коментар