Статут учнівського самоврядування

понеділок, 13 лютого 2017 р.

Учень року-2017!




     9 лютого в актовому залі ДПТНЗ «Роменське ВПУ» пройшов загальноучилищний конкурс «Учень року-2017», метою якого є створення сприятливих умов самовизначення і самореалізації учнів й стимулювання розвитку обдарованої молоді.
За титул «кращий» змагалося 6 учнів: Пироганич Діана (ЕЛ-1), Овчаренко Руслан (МШП-3), Дупа Вікторія (КЗ-3), Салій Валерія (ПП-3), Марченко Федір (АСЕ-1), Клименко Ірина (КК-3).



Оцінювало конкурсантів досвідчене журі, до складу якого увійшли: заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Прокопенко, методист навчального закладу Тетяна Давиденко, Президент Сумської обласної ради лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Олександра Стрижевська. 


Ближче познайомитися з учасниками конкурсу, дізнатися їх точку зору на ті чи інші проблеми, їх ставлення до світу, власну формулу успіху, найважливіші події в особистому житті, ідеал особистості, шлях до своєї мрії та власний вклад в розвиток навчального закладу присутні мали змогу під час конкурсу візитних карток учасника «Дозвольте відрекомендуватися». 








А от бачення своєї майбутньої професії учасники представили у ході  мультимедійних презентацій «Моя професія і мій навчальний заклад». 




Цьогоріч учасники конкурсу також презентували свою волонтерську роботу та власне бачення поняття «добро» під час конкурсу «Добро заради майбутнього». Діяльність учнів в даному напрямку досить різноманітна, це допомога хворим дітям, участь у різноманітних акціях, і що є досить актуальним на сьогодні - підтримка бійців, які служать в АТО.

 
Креативно та неординарно підійшли учасники до конкурсу «Світ моїх захоплень». Всі підготували яскраві та змістовні мультимедійні презентації. Доповіді доповнювалися читанням поезій, вокальними виступами та гумористичними сценками. Конкурсантам було що показати, саме тому, всі присутні оплесками вітали кожен вдалий виступ обдарованих учнів. 






У вирі різноманітних, оригінальних та неординарних виступів, журі було досить складно визначити переможця, адже кожен із конкурсантів представив багатий матеріал навчальних, творчих та громадських досягнень.
У результаті перемогу виборов учень групи МШП-3 Овчаренко Руслан. 


ІІ місце зайняла Клименко Ірина, ІІІ місце – Марченко Федір.
Всі учасники конкурсу були нагороджені Дипломами та пам’ятними подарунками.
А переможець – Овчаренко Руслан буде представляти ДПТНЗ «Роменське ВПУ» на обласному конкурсі «Учень року 2017».
Вітаємо усіх учасників конкурсу, їх батьків та педагогів! Нехай їх перемоги стануть першими сходинками на шляху до життєвого успіху!


Немає коментарів:

Дописати коментар