Статут учнівського самоврядування

вівторок, 14 лютого 2017 р.

На крилах любові та вічної вірності




Вже стало гарною традицією у ДПТНЗ «Роменське ВПУ» напередодні свята любові, найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення – Дня Святого Валентина створювати на території навчального закладу дивовижні скульптури.
Цьогоріч Роменське ВПУ вразило своєю креативністю та неординарністю.
Почесне місце на подвір’ї навчального закладу зайняли двоє закоханих лебедів, вирізаних з льоду, що символізують відродження, чистоту, цнотливість, благородність, й головне, вічну любов та вірність. А зробив таку льодову скульптуру працівник училища Дмитро Садиков, який зі звичайної брили льоду, зміг створити дивовижну красу, що захоплює дух. Допомагали йому учні та майстри виробничого навчання з професій будівельного спрямування. 




Поряд знаходиться  символічний напис LOVE та прикраси із сердечок й гірлянд.

Із снігу було створено снігове серце, яке манить до себе своїм рожевим кольором, що неодмінно викликає романтичний настрій.
Учні, педагоги, мешканці та гості міста, які зупиняються біля скульптури в захопленні і радості, фотографуються, висловлюючи при цьому теплі й романтичні слова. Дехто навіть освідчується в коханні своїй половинці та складає вірші про кохання. 



У котрий раз наш творчий колектив довів, що майстерності немає меж!

Немає коментарів:

Дописати коментар