Статут учнівського самоврядування

вівторок, 14 лютого 2017 р.

День Святого Валентина – свято кохання




І ось прийшло на поріг ДПТНЗ «Роменське ВПУ» одне з найпрекрасніших, найтепліших, найчуттєвіших свят у році – День Святого Валентина, яке з нетерпінням чекала вся учнівська молодь навчального закладу.
Дехто вперше освідчився в коханні та симпатії, а дехто вже в черговий раз привітав свою «другу половинку» найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець. Адже, саме кохання, любов - джерело творчого натхнення багатьох поколінь. Кохання - одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів, без якого не може існувати людство.
З нагоди свята в училищі пройшло ряд заходів та приємних  подій.
Десятки листівок-валентинок, в яких учні висловлювали слова любові  та таємні освідчення в коханні, залишали в скриньці привітань, що діяла протягом двох днів в навчальному закладі. Після чого всі адресати отримали свої бажані листівки.
На другому поверсі традиційно пройшов конкурс на кращу стіннівку та валентинку. Яких там валентинок тільки не було – вишиті, розфарбовані, зроблені з паперу та інших підручних матеріалів, а найбільше сподобалася всім валентинка у вигляді торту, що вирізнялася поміж всіх своєю оригінальністю та кольоровою гамою. Ну а численні різнокольорові стіннівки, щирі привітання та кумедні малюнки, ще довго будуть прикрашати хол навчального закладу. 





Журі, у складі директора ДПТНЗ «Роменське ВПУ» Павла Помарана, заступника директора з ВР Тетяни Прокопенко, голови батьківського комітету Людмили Салій та членів Учнівської ради, визначили переможців конкурсу на кращу стіннівку та валентинку. 


У результаті, кращими у створенні валентинок були: І місце – група КК-2, ІІ місце – група ПП-1, ІІІ місце розділили між собою учні груп КК-3 та БС-4. У конкурсі стінгазет до Дня Святого Валентина найкращими стали: І місце – учні груп ЕЛ-1 та КК-1, ІІ місце – група КЗ-3, ІІ місце – учні групи ТК-4. Учасники конкурсу, звичайно, отримали символічні подарунки, які їм приготував батьківський комітет училища.
Завершилися святкові заходи дискотекою, що пройшла на першому поверсі училища. Учні Роменського ВПУ танцювали, брали участь у конкурсах, співали і насолоджувалися розповідями про романтичні історії кохання.


Немає коментарів:

Дописати коментар