Статут учнівського самоврядування

вівторок, 14 лютого 2017 р.

«Любов з першого погляду»




   Відкрита виховна година з нагоди Дня Святого Валентина пройшла в групі ТК-4 ДПТНЗ «Роменське ВПУ». Провела виховну годину класний керівник Олійник Ганна Володимирівна. 


 
   Ведучі розповіли про історію виникнення дня закоханих, чому цей день носить ім’я Святого Валентина та коли розпочали його святкувати на Україні.
   Під час виховного заходу також пройшла конкурсна програма «Валентин і Валентина». Серед трьох пар закоханих, які брали участь у різних розважальних конкурсах, журі повинно було визначити містера Валентина та міс Валентину. Закохані пари змагалися у таких конкурсах як «Любов з першого погляду», «Вікторина», «Етикет», «Слова кохання» тощо. Крім того, пари повинні були знатися на вподобаннях один одного та закоханих парах, які увіковічені в історії людства. 








   По закінченню розважальної конкурсної програми, із трьох пар було визначено одну з кращих, яка і одержала звання містер Валентин та міс Валентина. Ними стали учні групи ТК-4 – Катерина та Богдан. У номінації «Найартистичніша пара 2017 року» кращими стали Юлія та Євген. Нагороду у номінації «Сама весела пара 2017 року» отримали Катерина та Дмитро. 




   Всі пари та запрошені на свято отримали пам’ятні призи й подарунки.
  Завершилася відкрита виховна година поїданням солодощів, які приготували для присутніх та гостей виховної години учні групи ТК-4.


Немає коментарів:

Дописати коментар