Статут учнівського самоврядування

пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Чистота нашої планети – у наших руках




  Весна – це не тільки настання теплої та сонячної погоди, оновлення природи, гарного настрою і самопочуття. Весна – це ще й початок прибирання в будинках, на подвір’ї, в місті.
   Згідно розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації  про проведення щорічної Всеукраїнської екологічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів протягом березня-квітня по всьому місту Ромни та Сумській області проводиться прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань, очищення від сміття берегів водойм.
   Учні ДПТНЗ «Роменське ВПУ», серед яких і члени Учнівської ради, також приєдналися до проведення Всеукраїнської екологічної акції «За чисте довкілля» і вже розпочали своїми діями допомагати природі та навколишньому середовищу.
   У рамках акції «За чисте довкілля» та з метою поширення природоохоронного руху, учні Роменського ВПУ привели в належний санітарний стан сквер біля міськвиконкому, прибравши його від опалого листя, сміття та зламаних гілок. 






Маємо надію на те, що кожен мешканець міста підтримає цю ініціативу і докладе власних зусиль аби наше місто Ромни стало набагато чистішим і охайнішим!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар