Статут учнівського самоврядування

вівторок, 25 квітня 2017 р.

Молодь Роменського ВПУ взяла участь у Бізнес-школі «Yoth&Business»




   22-23 квітня 2017 року в Сумському державному університеті в рамках Молодіжного бізнес-форуму пройшла весняна Бізнес-школа «Yoth&Business» («Молодь і бізнес»), в якій взяли участь представники бізнесу, викладачі та студенти вищих навчальних закладів міста.
   Завітали на бізнес-форум і представники ДПТНЗ «Роменське ВПУ» - майстер в/н Гайдук Катерина Вікторівна та учні групи ТК-4: Доценко Дмитро, Ткаченко Дмитро, Мужикова Альона та Залуцька Юлія.
   У рамках програми учасники відвідали виступи спікерів з м. Києва за тематикою розвитку бізнесу та соціального підприємництва, працювали в командах над ідеями соціального підприємництва, виступали з власними бізнес-проектами перед журі. 



   «Участь у подібних проектах дає можливість молоді отримати безцінний досвід, навчитися створювати власні бізнес-проекти, які можна результативно втілити в життя», - відзначила представник від Роменського ВПУ Катерина Вікторівна. 

    За результатами заходу учні Роменського ВПУ отримали сертифікати про успішне проходження навчання у Бізнес-школі Сумського державного університету, а майстер в/н Катерина Гайдук також отримала сертифікат в рамках навчального модулю Жана Моне для підвищення кваліфікації.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар