Статут учнівського самоврядування

пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Роменське ВПУ приєдналося до проведення акції «Серце до серця»




   З 9 березня 2017 року в місті Ромни стартувала ХІІ Всеукраїнська акції «Серце до серця»,  метою якої є збір коштів на обладнання офтальмологічних дитячих відділень України.
   Цьогорічне гасло благодійного заходу: «Я хочу бачити життя!». Завдяки плідній співпраці з навчальними закладами скриньки були розташовані в усьому місті.
   Не були байдужими до дитячих захворювань і волонтери ДПТНЗ «Роменське ВПУ», які також взяли активну участь у щорічній акції та зібрали гроші на лікування хворих дітей. 







   6 квітня в МБК відбувся благодійний концерт «Серце до серця». У піснях та душевних віршах учні Роменського ВПУ закликали мешканців міста Ромни не стоять осторонь проблем людства, а особливо маленьких дітей – майбутнє нашої країни, і всіляко допомагати - морально, фізично та матеріально людям, які потребують нашої підтримки.   




   10 квітня волотери Роменщини, серед яких були і учні ДПТНЗ «Роменське ВПУ», зібравшись в центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, підрахували зібрані гроші та передали їх хворим дітям. 



Немає коментарів:

Дописати коментар