Статут учнівського самоврядування

вівторок, 18 квітня 2017 р.

У піднесеному настрої пройшла загальноучилищна лінійка




     З настанням весни в Роменському ВПУ відновилася традиція проведення загальноучилищних лінійок, що проходять на подвір’ї навчального закладу. 
     18 квітня учнівський та педагогічний колективи зібралися разом, аби підвести підсумки тижня, що минув, та окреслили завдання на наступний.
    Заступник директора з навчально-методичної роботи Тетяна Яківна Рукавичка привітала присутніх з Великодніми святами, що минули та налаштувала всіх на робочий порядок, нагадавши про те, що нині в групах проходить Державна підсумкова атестація, до якої необхідно гарно підготуватися.
    Також Тетяна Яківна привітала та вручила сертифікати учасникам Міжнародного конкурсу інформатики «Бебрас», які отримали відмінний результат.



    Заступник директора з виховної роботи Тетяна Іванівна Прокопенко звернула увагу на дотримання правил внутрішнього розпорядку в училищі та проживання в гуртожитку. Наголосила на посиленні уваги учнів та дотриманні ними техніки безпеки, нагадала про проведення щоденної ранкової зарядки для учнів, які проживають у гуртожитку.
    Крім того, Тетяна Іванівна оголосила результати проведення Всеукраїнської щорічної акції «Серце до серця», участь у якій взяли учні та викладачі училища. Подяками були відзначені - ДПТНЗ «Роменське ВПУ» в особі Президента Обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Сумщини, учениці Роменського ВПУ Олександри Стрижевської та координатор акції в навчальному закладі Руслан Овчаренко.  
  



Немає коментарів:

Дописати коментар