Статут учнівського самоврядування

четвер, 5 січня 2017 р.

Молодь - рушійна сила державних перетворень


20 грудня за ініціативи відділу молоді та спорту Виконавчого комітету Роменської міської ради пройшла зустріч з молоддю міста, серед учасників якої були і активісти учнівського самоврядування Роменського ВПУ.
На зустріч з учнями навчальних закладів міста завітали Ольга Резніченко, заступник начальника обласного управління у справах молоді та спорту та Віктор Бобиренко, експерт ГО «Бюро аналізу політики», який опікується молодіжними питаннями.
Темою обговорення стало питання «Принципи формування місцевих бюджетів та участь громадськості у даному процесі».
Юних лідерів громадського життя не лише свого навчального закладу, а й міста, закликали брати активну участь у формуванні місцевого бюджету, пропонувати свої програми та проекти, які будуть розглядатися владою та по можливості реалізовуватися в життя. Торкнулися питання налагодження плідної співпраці та напрацювання спільного бачення між молоддю та владою у напрямку реалізації молодіжної політики. Досить важливим є також створення майданчику для обміну думками між владними структурами та молоддю для подальшого формування спільного бачення розвитку молоді. Крім того, обговорили проект державної цільової соціальної програми «Молодь України на 2016-2020 роки» та проект обласної комплексної програми «Молодь Сумщини на 2012-2020 роки». 



Немає коментарів:

Дописати коментар