Статут учнівського самоврядування

четвер, 5 січня 2017 р.

У Роменському ВПУ пройшла виставка-конкурс «Новорічний вернісаж»


        Напередодні Нового року в училищі проходить досить багато цікавих заходів та акцій. Одним із таких є виставка-конкурс новорічних іграшок та композицій, виготовлених власноруч, - «Новорічний вернісаж». Даний конкурс проводиться з метою піднесення творчості та розвитку талантів учнів, а також дає їм прекрасну можливість реалізувати свій творчий потенціал.
Традиція робити іграшки на ялинку та інші новорічні прикраси своїми руками з’явилася разом із самою ялинкою. Сьогодні виготовлення новорічних іграшок та прикрас в стилі Hand Made стало досить актуальним. Такі вироби не тільки заощаджують бюджет, а ще й з гідністю послужать прикрасою новорічної красуні. Крім того, такий оригінальний подарунок на ялинку запам’ятається надовго.
Цьогоріч на виставці-конкурсі «Новорічний вернісаж» були представлені оригінальні прикраси, виконані із кольорового паперу, картону, серветок, дощику, бісеру, блискучої мішури, вати, шматочків тканини, шишок, кольорових ниток, пінопласту, дерева, соломи, скла, порцеляни та інших підручних матеріалів, що переливалися різноманітними кольорами. Всі вироби вражали креативним поєднанням українських традицій та сучасності.
Скільки творчості та фантазії вклали учасники виставки у створення новорічних прикрас, скільки пережили позитивних емоцій!
Свої творчі здібності юнаки та дівчата продемонстрували і під час створення новорічних стіннівок, розміщених у холі училища, що будуть радувати око ще протягом кількох тижнів.
Конкурс завершився, а переможців буде визначено під час передноворічного концерту, де творці кращих робіт отримають подарунки від батьківського комітету училища. А от іграшки стануть головним атрибутом новорічної ялинки Роменського ВПУ.  






Немає коментарів:

Дописати коментар