Статут учнівського самоврядування

четвер, 5 січня 2017 р.

Допомога учням училища

Учнівський та педагогічний колективи ДПТНЗ «Роменське ВПУ» протягом багатьох років активно займаються волонтерською роботою.
Учні разом з педагогами допомагають людям похилого віку, ветеранам праці. Проводяться різноманітні заходи та акції, а також організовуються волонтерські загони для допомоги людям похилого віку по господарству.
Досить активно підтримує Роменське ВПУ і військових в зоні АТО. Зокрема, силами учнівського та педагогічного колективів збираються посилки з різними смаколиками, передаються малюнки та листівки бійцям. Минулого року для солдат на передову було передано маскувальні костюми та буржуйки, що виготовлені в стінах навчального закладу.
Не стоять осторонь волонтери училища і проблем та негараздів, які випадають на долю учнів та їх близьких. Минулого місяця активісти Роменського ВПУ зібрали гроші на лікування учня навчального закладу Пучка Володимира та всіляко підтримували його морально.
І як приємно, коли ті, хто потребував допомоги, в свою чергу, дякують за підтримку. Слова вдячності за порятунок сина висловила на сторінках місцевих ЗМІ мати Пучка Володимира - Світлана, яка подякувала учням та педагогам Роменського ВПУ за фінансову допомогу.
Бажаємо Володимиру якнайшвидшого одужання! 


Немає коментарів:

Дописати коментар