Статут учнівського самоврядування

четвер, 19 січня 2017 р.

Члени учнівського самоврядування Роменського ВПУ долучилися до всесвітнього флешмобу «United Ukraine»




Члени учнівського самоврядування Державного професійно-технічного навчального закладу «Роменське вище професійне училище», прагнучи єдності України та припинення військової агресії з боку Росії, взяли участь у всесвітньому флешмобі «United Ukraine». Флешмоб присвячений Дню Соборності України, який відзначається 22 січня. 

 
Учасником акції може стати кожен, хто підтримує Україну. Мета флешмобу – показати, що люди в Україні та багатьох країнах за її межами небайдужі до нашої держави та підтримують її єдність. Це особливо важливо у важкі часи війни на сході України та інформаційної війни проти нашої держави з боку Росії.
Не будьте байдужими! Долучіться і ви до всесвітнього флешмобу «United Ukraine».
Як долучитись до флешмобу:
Роздрукуйте або намалюйте постер формату А4 з гаслом акції українською («Україна Єдина») чи англійською («United Ukraine»).
Завантажити постери в гарній якості можна українською та англійською мовами.
Зробіть фото з постером. Фото має бути горизонтальним і на ньому має бути одна людина. Бажано робити фото на фоні відомих місць у ваших містах.
Охочі можуть також записати відео з постером, на якому розповісти, чому вони вирішили долучитися до флешмобу і чому прагнуть єдності України (максимальна тривалість відео 30 секунд).
Опублікуйте фото на офіційній сторінці флешмобу, а також на своїх сторінках в соцмережах, обов’язково вказавши хештег  #UnitedUkraine, країну та місто, де зроблено фото. Наприклад: Горішні Плавні, Україна #UnitedUkraine або Toronto, Canada #UnitedUkraine.
Позначте в дописі трьох своїх друзів та передайте їм естафету флешмобу.
Надішліть фото в гарній якості (для друку) на електронну пошту unitedukraine2017@gmail.com. #UnitedUkraine

Немає коментарів:

Дописати коментар