Статут учнівського самоврядування

суботу, 22 лютого 2020 р.

День Безпечного Інтернету пройшов у Роменському ВПУ!
11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Роменське ВПУ» вже вкотре приєднуються до відзначення цього дня, проводячи різноманітні заходи та акції.
З метою ознайомлення учнів з відомостями про ризики у мережі Інтернет, формування спільно з учнями правил безпеки при роботі в мережі Інтернет, розуміння необхідності дотримання певних правил поведінки в мережі, формування навичок правильного поводження в Інтернеті, безпечного та поважного онлайнового спілкування, залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету, урок під назвою «Подорож всесвітньою павутиною Інтернет» було проведено класним керівником групи АСЕ-1 Дівенко І. О.
Фото.
На фото: учні групи АСЕ-1 під час уроку «Подорож всесвітньою павутиною Інтернет», проведеного в рамках Дня безпечного Інтернету
У ході уроку, учні разом з викладачем обговорили питання безпечного веб-серфінгу та звернули увагу на основні «пастки» Інтернету, які чатують на недосвідчених користувачів. Діти покращили свої знання щодо найбільш актуальних інтернет-небезпек та сформували навички захисту себе та особистої інформації у мережі.
Фото.
На фото: учні активно обговорювали тему безпечного Інтернету

Немає коментарів:

Дописати коментар