Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Сію, сію, засіваю...

Кожна нація, кожен народ мають свої традиції та звичаї, становлення яких відбувалося протягом багатьох століть. Наша Україна – багата на народні свята і дуже важливо, щоб у наш час технічного прогресу зберегти ці маленькі перлинки народної творчості – звичаї українського народу.
У ДПТНЗ «Роменське ВПУ» намагаються дотримуватися традицій і відтворювати народні обряди, особливо це стосується новорічних свят. Рано-раненько 14 січня члени учнівського самоврядування, об`єднавшись у веселу компанію, ходили училищем і питали дозволу на посівання. При собі у посівальників були мішечки із зерном: пшеницею, ячменем, гречкою та рисом. Бажаючи господарям всього найкращого, хлопці розкидали зерно кабінетами і читали світлі посівальні вірші.
Активісти учнівського самоврядування ДПТНЗ «Роменське ВПУ» щиро привітали колектив навчального закладу, побажавши їм душевного спокою, затишку та радості в оселях, щастя, міцного здоров`я, благополуччя та всіх земних благ.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: активісти учнівської ради Роменського ВПУ привітали працівників з прийдешніми святами, заспівавши пісень та побажавши всіляких гараздів
Як подяку добрим молодцям видавали солодку випічку, цукерки, фрукти та трохи грошей.
Фото.
Фото.
На фото: засівальників одарили словами вдячності та смаколиками
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: колядувальники та працівники училища

Немає коментарів:

Дописати коментар