Статут учнівського самоврядування

суботу, 22 лютого 2020 р.

Святкування Дня закоханих
Щороку молодь з нетерпінням чекає Дня святого Валентина, його приємних сюрпризів, романтичних пригод, щирих зізнань.
У Роменському ВПУ це свято відзначають весело та позитивно. Учні, працівники і гості навчального закладу залюбки фотографуються у тематичній фотозоні, дарують символічні «сердечка». Цього дня напружено працює «Пошта кохання». Всі бажаючі залишають свої привітання у скриньці для «валентинок». Яскраві листівки швидко знаходять своїх адресатів і тішать одногрупників, друзів та викладачів словами поваги та взаємного кохання.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: на першому поверсі навчального закладу пройшла акція "Привітай друга зі святом", у ході якої юнаки та дівчата вітали щирими та відвертими написами своїх однокласників, друзів та знайомих
Традиційно щороку проходить виставка-конкурс святкових «валентинок». Кожна група представила оригінальну, цікаву, незвичайну, яскраву і барвисту листівку. Відвідувачі виставки оцінювали «валентинки» різні за формою і стилем, способом виготовлення і оздоблення. Вишиті, намальовані, зліплені, сплетені, вив’язані, випечені тістечка-валентинки не залишилися поза увагою і викликали захват присутніх.
Вже скоро весна – пора розквіту почуттів. Тож нехай незабаром збудуться побажання цього дня. І нехай усі обов’язково будуть щасливими!
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: на конкурсі валентинок учні представили оригінальні та незвичайні листівки

Немає коментарів:

Дописати коментар