Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Зустріч представників учнівського самоврядування

Днями на базі ДПТНЗ «Роменське ВПУ» відбулася зустріч представників учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів південного регіону Сумської області. Учасники проаналізували стан виконання плану роботи ОРЛУС ЗП(ПТ)О Сумщини, проведення святкових заходів у грудні 2019 року та обговорили питання внесення змін до статуту ОРЛУС, які б закріплювали дозвіл на фотографування учасників засідань і зборів, які проводить Учнівська рада.
Учасники зустрічі обмінювалися думками про використання сторінок соціальних мереж для поширення інформації про робітничі професії та їх популяризацію у молодіжному середовищі. Було прийнято рішення про створення творчої групи учнів, які, з метою ознайомлення випускників шкіл регіону з перспективами навчання у закладах П(ПТ)О області, здійснюватимуть публікування матеріалів профорієнтаційного спрямування.
Фото.
Фото.
На фото: цікаво та змістовно пройшла зустріч представників учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів південного регіону Сумської області
В рамках проведення вітальних акцій до Дня Св. Миколая та святкування Нового року представники учнівського самоврядування виготовили ялинкові прикраси у вигляді янголів, які незабаром з’являться на новорічних ялинках у професійних училищах південного округу. Усім учасникам зустрічі Учнівська рада Роменського ВПУ підготувала та вручила подарунки.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: представники учнівського самоврядування разом зі своїми наставниками виготовили ялинкові прикраси
Фото.
На фото: ялинкові прикраси у вигляді янголів прикрашатимуть новорічні ялинки
Фото.
Фото на згадку. Представники учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів південного регіону Сумської області

Немає коментарів:

Дописати коментар