Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Обрано Президента лідерів учнівського самоврядування професійних (професійно-технічних) навчальних закладів Сумської області

У кожної генерації є свої лідери – люди, які визначають обличчя часу, змінюють життя, активно впливають на його зміни.
Нещодавно відбулися вибори керівного складу обласної ради лідерів учнівського самоврядування ЗП(ПТ)О Сумщини. За підсумками голосування із 27 претендентів з числа активної учнівської молоді професійних (професійно-технічних) навчальних закладів області Президентом ОРЛУС ЗП(ПТ)О Сумщини стала Катерина СКРИПКА, учениця Роменського вищого професійного училища.
Катерина Скрипка, учениця групи КК-2, – справжній лідер учнівського самоврядування нашого навчального закладу, адже вона учасник і організатор усіх свят, колективних справ, творчих конкурсів, спортивних змагань, ведуча урочистих лінійок. Вона розумна, талановита, активна, відповідальна і товариська.
Учнівський та педагогічний колектив Роменського ВПУ вітає Катерину Скрипку та бажає їй невичерпної енергії, незмінних успіхів у всіх починаннях та задоволення від результатів своєї праці. Віримо, що її цілеспрямованість та відповідальність стануть надійною запорукою розвитку учнівського самоврядування на обласному рівні.
Фото
На фото: Катерина Скрипка, Президент ОРЛУС ЗП(ПТ)О Сумщини

Немає коментарів:

Дописати коментар