Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Новорічне свято для малечі

Новорічно-Різдвяні свята - для кожного з нас один із найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Очікування новорічного дива та незабутні враження від свят, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.
Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія й казка. Саме діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.
Фото.
Фото.
На фото: дитяче свято для дітей та онуків працівників Роменського ВПУ запросило на свої гостини
За гарною традицією напередодні Нового року для дітей та онуків працівників ДПТНЗ «Роменське ВПУ» було організовано дитячий ранок. Створили новорічне дійство активісти учнівського самоврядування та профспілковий комітет Роменського ВПУ.
Святковий настрій відчувався на кожному кроці: ошатно прикрашена ялинка виблискувала яскравими кульками, гірлянди мерехтіли різнокольоровими вогниками.
Фото.
Фото.
На фото: на гуляння завітали казкові герої
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: дітки грали в ігри та відгадували загадки
Зі святами привітали малечу казкові герої, і звичайно, Дід Мороз та Снігуронька. А от малюки заздалегідь підготували виступи для старого, за що отримали приємні сюрпризи.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: ну і звичайно всі закружляли навколо новорічної ялинки
Фото.
Фото.
Фото на згадку про казкові миті новорічного гуляння
Фото.
На фото: члени учнівського самоврядування, які взяли активну участь в організації та проведенні дитячого ранку

Немає коментарів:

Дописати коментар