Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Відкриття новорічної ялинки

Кілька днів поспіль на подвір`ї ДПТНЗ «Роменське ВПУ» тривали роботи з монтажу новорічних декорацій та освітлення. І ось нарешті у день Святого Миколая відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. Щедро прикрашена кульками, зірочками, штучним снігом та кольоровими гірляндами, ця красуня зібралана свято учнів та їх батьків, працівників навчального закладу, жителів прилеглих вулиць. Завдяки яскравій новорічній виставі, яку підготували учні І-ІІІ курсів під керівництвом соціального педагога А.Окіпної, біля новорічного дерева закружляли у танку дівчата-сніжинки, лунали поздоровлення та пісні.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: новорічна вистава, яку підготували учні Роменського ВПУ
З новорічними та різдвяними святами присутніх привітав директор училища П.Помаран.Він висловив сподівання, що наступаючий рік принесе українцям мир і добробут і побажав усім здійснення найсміливіших мрій.
З великою радістю всі зустрічали Святого Миколая з його помічниками-янголами та Зим. Вони принесли з собою не тільки чудовий настрій, але й солодкі подарунки, які отримали діти працівників навчального закладу.
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: Святий Миколай привітав усіх зі святом
Фото.
Фото.
Фото.
На фото: дітки заздалегідь підготували віршики, які розповіли Святому Миколаю, за що отримали солодкі подаруночки
Всі, хто відвідав свято відкриття новорічної ялинки, отримали масу позитивних емоцій і незабутніх вражень.
Фото.
Фото.
Фото.
Фото на згадку про відкриття новорічної ялинки на подвір`ї Роменського ВПУ

Немає коментарів:

Дописати коментар