Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Вся влада – учнівській раді

У рамках Тижня учнівського самоврядування лідери учнівського самоврядування Роменського ВПУ приступили до виконання адміністративних обов’язків та проведення уроків. Виконуючи функції керівників провідних служб навчального закладу, учні на власному прикладі переконалися як не просто бути відповідальним управлінцем, приймати зважені рішення, піклуватися про учнівський та педагогічний колективи і забезпечувати комфортні умови для навчання учнів та роботи викладачів. Цей обмін беззаперечно вплине на формування в його учасників активної життєвої позиції, сприятиме реалізації їх лідерського потенціалу та вихованню майбутніх фахівців органів місцевого самоврядування.
Фото 1.
Фото 2.
На фото: заступник директора Роменського ВПУ побажала активістам Учнівської ради успіхів
Фото 3.
Фото 4.
Фото 5.
Фото 6.
Фото 7.
Фото 8.
Фото 9.
Фото 10.
Фото 11.
Фото 12.
Фото 13.
Фото 14.
Фото 15.
Фото 16.
Фото 17.
Фото 18.
На фото: лідери учнівського самоврядування навчального закладу під час виконання адміністративних обов’язків
Активісти учнівської ради на один урок помінялися ролями з викладачами, щоб на собі відчути, що таке педагогічна діяльність.
Фото 19.
Фото 20.
Фото 21.
Фото 22.
Фото 23.
Фото 24.
Фото 25.
Фото 26.
Фото 27.
Фото 28.
Фото 29.
Фото 30.
На фото: під час проведення уроків учнями училища
Протягом дня представники учнівської ради провели опитування «Як покращити роботу учнівського самоврядування». А після уроків, за підтримки психологічної служби училища, учні групи ПП-3 провели годину спілкування для викладачів навчального закладу на тему «Мобінг». Протягом години присутні обговорювали можливі прояви мобінгу і заходи з протидії проявів цього ганебного явища у нашому навчальному закладі.
Фото 31.
Фото 32.
Фото 33.
Фото 34.
На фото: представники учнівської ради разом обговорювали питання "Як покращити роботу учнівського самоврядування" та провели відповідне опитування

Немає коментарів:

Дописати коментар