Статут учнівського самоврядування

середу, 12 лютого 2020 р.

Скажи НІ сучасному рабству

2 грудня у містах України й за межами нашої держави пройшли акції, спрямовані на підвищення активності з протидії торгівлі людьми. Учні Роменського ВПУ також приєднались до відзначення Міжнародного дня боротьби за скасування таких сучасних форм рабства, як торгівля людьми, сексуальна експлуатація, найгірші форми дитячої праці, примусові шлюби, продаж наречених, передання у спадщину вдів і насильницьке вербування дітей для подальшого використання у збройних конфліктах.
Учнівська рада провела акцію «Скажи НІ сучасному рабству». Учні розмістили на карті світу білі стрічки на фоні країн, у яких масштаби торгівлі людьми особливо вражаючі чи значно зросли за останні роки, а вирішення цієї проблеми потребує об’єднання зусиль світової громадськості.
Нагадаємо, дізнатися більше про безпечні поїздки за кордон можна за посиланнями http:/www.stoptrafficking.org/та http://www.527.org.ua/ або за телефоном національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527, 0-800-505-501.
Фото 1.
Фото 2.
Фото 3.
Фото 4.
Фото 5.
На фото: у ході акції «Скажи НІ сучасному рабству»

Немає коментарів:

Дописати коментар